De persoon achter Steljeverhaalop.nl ben ik, Karen van Hout. 
Verhalen, anekdotes, sprookjes, sages, gedichten. Spelen met taal. Creatieve processen. Ik hou ervan!

Dus toen dit product zich ontpopte werd ik onmiddellijk enthousiast en ging op onderzoek uit. Werkt dit? Hoe gaan we dit doen? Heeft dit toegevoegde waarde voor jou? En zo ja, welke dan?

En ja!
Dat er nu een speciale website aan is gewijd geeft aan hoe succesvol de opstellingen zijn en dat steljeverhaalop.nl een blijvertje is zodat ook jij kunt profiteren van dit fenomeen.

Als ervaren academisch Coach/Counsellor en Trainer met de specifieke systemische* achtergrond ben ik je graag tot dienst om jouw eigen (boek) verhaal tot leven laten brengen. Op een manier die bij jou past.

Systemisch werk is mijn liefde op eerste gezicht op coachingsvlak. Het heeft veel indruk op mij gemaakt en misschien nog wel meer gebracht. Ik deel het graag met je om jouw levenswerk, jouw verhaal dat diep in je zit en naar buiten wilt, naar buiten te brengen.

Respectvol, inventief en doelgerichtheid met passie voor mijn vak en jouw verhaal.

 

JA IK WIL OOK PROFITEREN VAN DE VOORDELEN VAN EEN VERHAAL-OPSTELLING!

 

Steljeverhaalop.nl is een produkt van OFWOOD. (www.of-wood.com) Verbonden aan de ACC ( Academie voor coaching en Counselling) heeft OF WOOD zich verbonden aan de “gedragscode van de Counsellor” van de BACP (British Association for Counselling & Psychotherapy). Dit houdt onder andere in dat jouw verhaal bij mij veilig is. 

 

‘Je verhaal systemisch opstellen bij Karen? Dat is een aanrader! Wat een verrijking en verademing. Ik kan weer verder.’