SCHRIJVERSWORKSHOP ‘WISSELWERKING’
Hoe zorg je dat je boek er komt en dat het een goed boek wordt?

Wil je graag een boek schrijven of ben je ermee bezig en loopt je vast? Dan is de schrijversworkshop ‘Wisselwerking’ echt iets voor jou. Auteur Bertina Mulder en systemisch coach Karen van Hout van ‘Stel je verhaal op’ geven tijdens de workshop een inkijkje in het schrijfproces. Zij vertellen je hoe je het schrijven van je boek kunt aanpakken en hoe je kwaliteit en verdieping kunt toevoegen aan je verhaal. Tijdens deze workshop krijg je veel praktische adviezen, met als doel: dat je eigen boek er daadwerkelijk komt én dat het een goed boek wordt.

 

VOORBEELD VAN EEN MIDDAGPROGRAMMA

12.30 – 13.00 uur          Ontvangst met koffie en thee

13.00 – 13.15 uur          Welkom en inleiding

13.15 – 14.00 uur          Lezing ‘Wisselwerking’ door Bertina Mulder
Bertina vertelt over de route die zij aflegde tijdens het schrijven van haar debuutroman ‘Wisselwerking’. Ook zij moest obstakels overwinnen. Ze leerde veel van haar schrijfproces en van de mensen die haar daarbij hielpen. Tijdens deze lezing deelt ze haar ervaringen en geeft ze je praktische tips.

14.00 – 14.15 uur          Pauze

14.15 – 15.45 uur          Workshop ‘Stel je verhaal op’ door Karen van Hout
Karen laat je kennismaken met het ‘opstellen van je verhaal’, een methode die steeds vaker ingezet wordt door schrijvers. Ook Bertina heeft hier veel aan gehad toen ze vastliep op de drijfveren van een hoofdpersonage in ‘Wisselwerking’. Tijdens deze workshop kun je ervaren hoe Karen haar kennis als systemisch coach gebruikt om kwaliteit toe te voegen aan je personages en plot en hoe je kunt zorgen dat je verhaal tot leven komt.

15.45 – 16.00 uur          Pauze
Tevens gelegenheid om ‘Wisselwerking’ aan te schaffen en te laten signeren door Bertina.

16.00 – 16.30 uur          Vragenrondje
Gelegenheid om vragen te stellen aan Karen en Bertina.

16.30                              Einde programma

 


Praktische informatie
Datum en locatie: in overleg
Minimum aantal personen: 10
Kosten: € 34,50 incl. 21% BTW p.p. (incl. koffie, thee, water en versnapering tijdens de pauzes)

Aanmelding
Als je geïnteresseerd bent in deze workshop, laat het even weten via info@bertinamulder.nl o.v.v. je voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. Bij 10 geïnteresseerden of meer regelen we weer een bijeenkomst.

Over Karen van Hout
Karen is werkzaam als systemisch coach, counsellor en trainer. Kenmerkend voor systemisch werk is het visueel maken van de situatie. Hierdoor krijgt jouw verhaal de kans zich te presenteren. Het geeft jou de gelegenheid om rond te lopen in jouw verhaal. Om letterlijk in de schoenen staan van je personage, de situatie of het proces dat je wilt uitwerken. Het aanboren van deze enorme inspiratiebron scheelt jou tijd, een hoop denkwerk en geeft je boek meer diepgang zodat deze nog succesvoller zal zijn. Meer info: www.steljeverhaalop.nl.

Over Bertina Mulder
Bertina is zelfstandig auteur en webredacteur. Zij heeft haar eigen bedrijf Bertina Mulder Tekst & Redactie. Eind 2016 bracht zij haar debuutroman ‘Wisselwerking’ uit via Paris Books. Op dit moment schrijft zij een psychologische thriller die zich afspeelt rondom de eerste bemande missie naar Mars. Meer info: www.bertinamulder.nl.